De ce LiveTickets?

Singurul sistem personalizat si integrat cu site-ul tău prin care vinzi mai mult, mai repede!

Ai propriul magazin
de bilete online

Creează-ți un cont pe Live Tickets în câteva secunde, completează informațiile despre evenimentul pe care îl organizezi, sincronizează evenimentul cu pagina de Facebook, invită toți prietenii și vinde bilete!

Plata se face direct în contul tău
în doar 3 zile!

Live Tickets te ajută să îți organizezi evenimentul! Banii din vânzarea biletelor intră direct în contul tău, în doar 3 zile. Fără intermediari, doar bilete vândute!
 

Comision la tine
sau la cumpărător!

Costul serviciului nostru de ticketing poate fi calculat ușor, în funcție de numărul biletelor vândute. În plus, poți include comisionul în prețul biletelor sau îl poți transfera către cumpărător!

Peste 20.000 de bilete procesate

In primele luni de activitate am procesat peste 20.000 de bilete in valoare de peste 1.000.000 lei.

Vreau să mă înscriu

Pic

Sunwaves Festival

Aflat in al zecelea sau an de activitate, Sunwaves este cel mai prolific festival de muzica electronica din Romania. Peste 30.000 de oameni participa la fiecare din cele doua editii organizate in fiecare an.

Pic

Spellground Festival

Muzica live, arta, ateliere, super mancare si multe WOW-uri in fata celor 3 scene Spellground, toate acestea pe malul Marii Negre, din Constanta pana in Navodari.

Pic

Musai Fest

Este primul eveniment de amploare care aduce muzica electronica in Vama, fara sa uitam insa de origini, adica muzica rock, acustica, hip hop si alte genuri deja consacrate.

Pic

Mioritmic

Organizat in fiecare an la Cluj, ultima editie a festivalului Mioritmic a strans un numar record de 15.000 de participanti.

Pic

Boiler Room & Interval

Planificat ca o petrecere de 100 de ore, festivalul a avut loc in Club Control si a strans 65 de artisti locali si internationali, si peste 1000 de participanti.

Pic

JEMF

A patra editie a festivalului se anunta una cu totul speciala, datorita unui line-up de exceptie si, desigur, locatiei inedite, la rascrucea dintre trei tari, Romania, Serbia si Ungaria.

Pic

Main Sounds

Main Sounds isi propune sa fie un sanctuar al muzicii electronice si un lider in evenimente de noapte pe scena muzicala din Romania. Pornit in martie 2014, proiectul este la inceput de drum in experiementarea sound-urilor alternative.

Pic

Sunset Festival

Sunset Festival se întoarce în 2016 cu cea de-a doua ediție și promite o atmosferă de neuitat pentru iubitorii de muzică urbană, fiind unul dintre puținele festivaluri dedicat lor, care este desfășurat în aer liber în România.

Testeaza la primul eveniment

Testează sistemul LiveTickets la primul tău eveniment!

Creează eveniment